İSTANBUL / ÜMRANİYE - Madenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Madenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Madenler mah. Şehit Ünal Kalafat Cad. No20 Ümraniye/İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki; Eğitim ve bilimin en üst değer kabul edildiği çağımızda,okulumuz elde ettiği başarılarla çevresinde öncelikli tercih edilen daima örnek gösterilen bir eğitim kurumu olsun! İstiyoruz ki; Okulumuz,eğitimle kazandırdığı birikimlerle öğrencilerimizin,bir üst öğrenimlerinde zorlanmadan başarılı olabilmelerini,her ortamda mutluluğu yakalayabilmelerini,düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilmelerini sağlayacak nitelikte özgün eğitim sunan bir eğitim kurumu haline gelsin.
Misyon
Biz… Bütün öğrencilerin kendilerini sevgi ve güvende hissedebilecekleri bir eğitim ortamı oluşturarak;öğrencilerimizin bilgili,becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,bilgiyi sorgulayan araştıran,uygulayan,çağımızda değişen;eğitimdeki,teknolojideki ve kültürdeki gelişmelere yanıt verecek becerilere sahip bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında eğitime başlamıştır. 2014-2015 Eğitim -Öğretim yılı itibari ile Anadolu Lisesi olmuş ismi MADENLER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ olarak değiştirilmiştir.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :5
Kütüphane Kitap Sayısı :2653
Öğretim Şekli :Tekli, eğitim uygulanmaktadır. Okulumuzda BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ - MUHASEBE ve FİNANSMAN,PAZARLAMA ve PERAKENDE ALANLARI vardır.
08.10--16.30
Dogalgaz Kaloriferli
ingilizce
Ulaşım